Onze werkwijze

Voor alle orthesen, prothesen en andere hulpmiddelen, raden wij u aan om bij ons te komen met een verwijzing van de medisch specialist. In enkele gevallen is een verwijzing van de huisarts voldoende, denk hierbij aan steunzolen en steunkousen. Op de pagina vergoedingen vind u meer informatie hierover.

Een verwijzing is onder andere nodig om orthopedische hulpmiddelen in te kunnen dienen bij zorgverzekeraars om in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit de basisverzekering, maar er staat ook een medische indicatie op vermeld die geconstateerd is door de huisarts/specialist. De medische indicatie is ons uitgangspunt waarbij onze adviseurs nog een aantal vragen zullen stellen met betrekking tot uw klachten en hoe deze zich manifesteren. Wanneer alle informatie verzameld is, krijgt u een gericht advies. Soms voldoet een confectieproduct en soms biedt alleen maatwerk uitkomst.

Afspraken en wachttijden

Op onze vestigingen en externe spreekuurlocaties staat ons team klaar om u van advies te voorzien. Wij werken bij voorkeur op afspraak om voldoende tijd voor iedereen te kunnen reserveren en wachttijden zoveel mogelijk te beperken.

Wanneer u zonder afspraak bij ons binnen loopt zullen we altijd ons uiterste best doen u direct van dienst te zijn.

Nazorg

Omdat wij veel waarde hechten aan goede nazorg voeren wij controleafspraken uit. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Vestigingen

Naast onze vaste vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Dirksland, Hoofddorp, Leiderdorp en Rotterdam hebben wij diverse spreekuurlocaties waar wij beschikken over een ruimte waar we een dagdeel of hele dagen aanwezig zijn. Op onze contactpagina kunt u direct zien welke vestiging of spreekuurlocatie voor u dichtbij is.

Met een aantal organisaties zijn we een intensieve samenwerking gestart, zodat we u een zo compleet mogelijke zorg kunnen bieden. Op de pagina samenwerkingspartners ziet u welke organisatie / instellingen dit zijn.

SEMH – gecertificeerd

Kwaliteit en service gaan hand in hand binnen onze dienstverlening. Wij leveren kwalitatief hoogstaande hulpmiddelen die naadloos aansluiten bij uw mogelijkheden en persoonlijke wensen.

Om deze kwaliteit en service te waarborgen zijn wij aangesloten bij de “Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen” (SEMH). SEMH is een onafhankelijke organisatie die, in samenspraak met onze branche en zorgverzekeraars, strenge eisen opstelt. Erkende bedrijven moeten aan deze eisen voldoen.

Algemene voorwaarden

U kunt onze algemene voorwaarden hier lezen.