Steunzolen voor veiligheidsschoenen

Draagt u dagelijks steunzolen in uw schoenen? Gebruik deze steunzolen dan NIET in uw veiligheidsschoenen, TENZIJ de steunzolen gecertificeerd zijn. Wanneer de steunzolen niet gecertificeerd zijn, vervalt het Europese keurmerk (CE-markering) en worden uw schoenen niet meer gezien als veiligheidsschoenen. Bij een ongeval bent u dan niet meer verzekerd en zelf aansprakelijk voor de gevolgen van het ongeval op werk.

Gecertificeerde steunzolen

Bij Centrum Orthopedie kunt u terecht voor gecertificeerde steunzolen voor veiligheidsschoenen op maat. Wij leveren gecertificeerde steunzolen voor alle merken veiligheidsschoenen. U ontvangt hierbij een certificaat die aantoont dat de steunzolen voldoen aan de algemene veiligheid- en prestatie-eisen, zoals vermeld in ANNEX I van de Verordering EU/2017/745 betreffende medische hulpmiddelen.

De individuele orthopedische steunzolen zijn getest bij een geaccrediteerd Europees instituut op basis van de geharmoniseerde normen EN ISO 20345 / EN ISO 20347, zoals beschreven in de Verordering EU/2016/425, om de veiligheidsaspecten in combinatie met de door u gekozen beroepsschoeisel te kunnen garanderen.

Om gecertificeerde steunzolen voor veiligheidsschoenen te vervaardigen, hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Merknaam
  • Model
  • Artikelnummer
  • Schoenmaat

Kosten

Steunzolen op maat€ 240,-
Certificaat€ 30,-
Totaal kosten gecertificeerde steunzolen voor in veiligheidsschoenen€ 270,- incl. BTW

Worden de gecertificeerde steunzolen vergoed door uw werkgever, dan verzoeken wij u vriendelijk dit document ondertekend in te leveren. Wanneer wij het document ondertekend hebben ontvangen, starten wij met de productie van de zolen.